Un bărbat din Braşov a murit, lovit de un TIR, în timp ce încerca să-şi tracteze autoturismul avariat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un braşovean, în vârstă de de 37 de ani, a murit după ce maşina sa a fost lovită de un TIR, luni, în jurul orei 13.30, pe şoseaua ocolitoare a Braşovului. Bărbatul se afla pe marginea drumului, cu maşina în pană, iar soţia lui, care venise cu un alt autoturism pentru a tracta maşina avariată, a fost uşor rănită.

Bărbatul oprise maşina, un Matiz, pe marginea drumului, deoarece făcuse pană.
Ulterior, el şi-a sunat soţia, care lucra la o firmă în apropiere, iar aceasta a venit cu o Dacia Logan pentru a tracta autoturismul avariat.

În timp ce bărbatul se afla între cele două autoturisme parcate, încercând să le lege cu un cablu de tractare, un TIR a venit cu viteză mare şi a intrat în acesta.

Tirul a aruncat cele două autoturisme în afara carosabilului, pe câmp, iar bărbatul a rămas prins între maşini, murind pe loc în urma impactului.

Soţia acestuia, în vârstă de 28 de ani, a suferit doar răni uşoare, fiind transportată în stare de şoc la Spitalul Judeţean Braşov pentru îngrijiri.

„Conducătorul autotrenului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum cu ceaţă densă, cu vizibilitate sub o sută de metri, şi a intrat cu viteză în cele două autoturisme parcate pe marginea drumului. Viteza în aceste condiţii ar fi trebuit să fie de 30 km/h, însă avea viteză mare. Şoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a spus Cosmin Giosanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov.

Cele două autoturisme parcate aveau puse în funcţiune avariile, însă şoferul nu a semnalizat şi cu triunghiuri reflectorizante în faţa şi în spatele locului unde parcase.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite