Transport în comun gratuit pentru braşovenii care reciclează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovenii care reciclează vor putea beneficia de bilete gratuite pentru transportul în comun FOTO life
Braşovenii care reciclează vor putea beneficia de bilete gratuite pentru transportul în comun FOTO life

Cu ocazia debutului Forumului Oraşelor Verzi, braşovenii care reciclează doze de aluminiu, peturi sau alte deşeuri reutilizabile vor primi bilete gratuite pentru transportul în comun

Braşovenii care reciclează vor putea utiliza transportul în comun din oraş în mod gratuit! Este provocarea pe care a lansat-o primarul Allen Coliban locuitorilor care îşi doresc un Braşov verde. Primarul le cere concetăţenilor să facă din Braşov un exemplu în ce priveşte reciclarea. 

„Dragi braşoveni, haideţi să facem din oraşul nostru un exemplu în ceea ce priveşte reciclarea! În acest sens, vă lansez o provocare: din 6 septembrie, de la debutul Forumului Oraşelor Verzi, în Livada Poştei vor fi amplasate trei automate - unul pentru doze de aluminiu, unul pentru peturi şi unul pentru sticlă - în care veţi putea primi la schimb tichete pe care să le transformaţi în călătorii gratuite pe transportul în comun. La 10 tichete adunate, veţi primi un bilet de două călătorii. Acest demers vine în urma unui parteneriat cu Envipco şi cu BraiCata şi este încă un pas spre a deveni Capitala Verde a României”

Obiectivele comune ale celor trei parteneri sunt schimbarea comportamentului oamenilor din comunităţile locale cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat şi promovarea beneficiilor utilizării transportului în comun ca mijloc de transport ecologic.

Vă mai recomandăm:

Povestea celui mai mare jaf din istoria României. Întâmplarea a inspirat un celebru personaj de film

Proiecţii laser uriaşe pe Tâmpa, la un eveniment la care va fi prezent şi preşedintele Klaus Iohannis 

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite