PNL şi PDL au început oficial colaborarea la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii locali ai celor două partide au anunţat oficial alianţa. FOTOAndrei Paul
Liderii locali ai celor două partide au anunţat oficial alianţa. FOTOAndrei Paul

Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă comună, de liderii locali celor două partide, Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean şi George Scripcaru, primarul Braşovului.

Negocierile despre colaborare au început deja.  „ Din partea fiecărui partid au fost constituite echipe, iar în perioada următoare va fi analizată situaţia din fiecare localitate, începând cu municipiile şi terminând cu oraşele şi comunele. Vor fi inventariate problemele politice şi administrative pe care trebuie să le rezolvăm“, a precizat preşedintele PDL Braşov, primarul George Scripcaru.

Liderii PNL cred că alianţa va merge bine, chiar dacă nu este încă vorba despre o fuziune.  „Nu avem probleme, mai ales că acolo unde avem noi organizaţii puternice, cum este cazul Râşnovului sau Făgăraşului, PDL nu este puternic, iar în localităţi unde democrat-liberalii sunt bine reprezentaţi, cum este Braşov, Săcele, Rupea sau Victoria, PNL nu este puternic, astfel că nu există riscul unor dispute. Nici în ceea ce priveşte comunele nu cred că vor fi probleme”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu.
 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite