Peisaje de vis în Poiana Brașov, după ninsoarea de azi-noapte. Zăpada s-a depus deja FOTO

0
Publicat:

Miercuri seara, în Poiana Brașov a început să ningă și să se depună zăpada. Până joi dimineața se formase un strat consistent de zăpadă, iar peisajele surprinse de camerele foto și video sunt de vis.

A nins în Poiana Brașov FOTO Visit Poiana Brașov
A nins în Poiana Brașov FOTO Visit Poiana Brașov

Stațiunea montană Poiana Brașov oferă, începând din seara zilei de 7 decembrie, peisaje de vis celor care o vizitează. În stațiune a nins încă de miercuri seara, iar joi dimineața, chiar dacă ninsoarea se oprise, era depus deja un strat consistent de zăpadă.

Camerele video au surprins ninsoarea din Poiana Brașov, care este una ca-n povești, precum și mai multe peisaje de vis create de căderea zăpezii. Angajații Serviciului Salvamont Brașov au realizat mai multe fotografii foarte reușite cu peisajul hibernal care a cuprins Poiana Brașov.

Zăpada depusă pe crengilor arborilor și ninsoarea cu fulgi mari au făcut ca toți cei care au fost în Poiana Brașov ori au urmărit pe Internet imaginile live transmise din stațiunea montană să se bucure de priveliști minunate.

Fiecare dintre fotografiile postate de salvamontiști s-a bucurat de sute de aprecieri și comentariile în acest sens au curs și ele. „Ce dor îmi e de Poiana Brașov, câte amintiri frumoase!”, a scris una dintre persoanele care au văzut superbele fotografii.

„Ninge ca-n povești! Minunat!”, a scris o altă persoană care a vizualizat postările sau „Imaginile ne încântă”, declarație a unui alt vizitator. „Așa a nins în Poiana Brașov azi?”, a întrebat un alt posesor de cont, căruia nu-i venea să creadă că în stațiune ningea, iar în Brașov era cald.

Prognoza meteo spune că, joi, 8 decembrie, minima din Poiana Brașov a fost de minus un grad Celsius, iar maxima nu va depăși 3 grade Celsius. După ce vineri și sâmbătă se va încălzi, luni, marți și miercuri vom avea minime apropiate de minus 10 grade Celsius și maxime negative.

Mai mult, dacă în aceste zile perioadele cu precipitații alternează cu cele în care nu ninge, de duminică până spre sfârșitul săptămânii viitoare sunt așteptate precipitații mai abundente. Astfel, este foarte probabil ca pârtiile de schi să fie practicabile mai devreme decât în ultimii ani și sezonul să se deschidă mai repede.  

image
image
image
image
image
image
poiana 8 jpg
Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri