Patru zile de târg de carte la Coresi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul va avea loc în Piaţa cu Copaci. FOTOSimona Suciu.
Târgul va avea loc în Piaţa cu Copaci. FOTOSimona Suciu.

De joi, 17 septembrie şi până duminică, 20 septembrie 2015 la Coresi în Piaţa cu Copaci va fi Târgul Bookstadt. Pe lângă ultimele apariţii în domeniu, târgul îşi propune să strângă fonduri pentru a-i ajuta pe copiii săraci să meargă la şcoală.

Peste 20 de edituri, prezente își vor face cunoscută oferta de carte de toate genurile iar pentru că  şcoala abia a început la târg veţi putea găsi și manuale, materiale auxiliare și rechizite. În cele patru zile vor fi lansări de carte, lecturi publice, întâlniri cu scriitori renumiţi și ateliere creative pentru copii.

Evenimentul este şi unul caritabil. „Pentru că ne dorim ca începutul de an școlar să fie un moment de succes pentru toţi copii, te provocăm să îi susții și tu pe cei care nu își permit nici măcar minimul necesar pentru a merge la școală, donând  până în 20 septembrie, cărți, manuale, caiete și rechizite în urnele de colectare speciale amenajate în fața librăriei Bookcity. De asemenea, participarea la atelierele pentru copii se va face in baza unei donaţii, sumele colectate fiind destinate Asociației de Servicii Sociale SCUT, Centrului de zi Rază de Lună din Codlea, Fundației Casa Mea din Prejmer și Școlii Rupea, prin intermediul Inspectoratului Județean Brașov“, se arată în comunicatul organizatorilor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite