Parcare suspendată în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua parcare va fi amenjată peste cea deja existent în staţiune şi astfel se va dubla numărul locurilor. În plus în Poiana Mică, vizavi de Căprioara se va construi o altă parcare.Edilii speră ca astfel să rezolve criza de locuri de parcare din staţiune.

Practic, se va mai construi un nivel peste actualul amplasament şi capacitatea de parcarea se va dubla şi urmând ca existe în zonă 700 de locuri. Planul Urbanistic Zonal a fost definitivat de către municipalitate, urmând să fie supus aprobării Consiliului Local în şedinţa de joi. Conform planurilor, parcarea va include şi un terminal pentru transportul public de persoane, un punct de informare turistică, spaţii destinate închirierii de echipamente sportive, de depozitare a bagajelor şi puncte de taxare, scrie newsbv.ro.

Vara aceasta încep şi lucrările la parcarea din Poiana Mică. arcarea va fi amplasată vizavi de Restaurantul Căprioara, iar accesul în parcare se face pe la parter, din drumul care leagă Braşovul de staţiune. Şoferii care au maşini pe GPL nu îşi vor putea lăsa maşina în moderna parcare. Vor fi două căi de acces, din şoseaua principală, dotate cu bariere, iar accesul se va face pe baza unui tichet.

Tot în zona intrării va exista o tabelă electronică unde vor fi afişate atât numărul de locuri libere existente, cât şi locul de parcare repartizat celui care va intra. De aici, maşinile se vor distribui către locurile de parcare urmând un circuit clar, zona de circulaţie fiind cu sens unic. Trecerea de la un nivel la altul se face pe rampe proiectate conform normativului de parcări.

Ieşirea din parcare se va realiza prin subsol şi se va ieşi efectiv pe drumul spre complexul rezidenţial Silver Mountain. Plata se poate face la automatele de plată, localizate la parter şi la subsol, dar şi în holurile de acces spre ieşire.

Pe aceeaşi temă:

O nouă reţea de drumuri în Braşov

Consiliul Judeţean vrea să introducă şi o taxă de drum pentru camioanele de mare tonaj

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite