O reclamă ciudată îi poate aduce o amendă de 100.000 de lei unui patron din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inspectorii vor analiza compoziţia cafelei. FOTO Arhivă.
Inspectorii vor analiza compoziţia cafelei. FOTO Arhivă.

O cafenea din Braşov îşi face o reclamă mai puţin obişnuită. În meniu apar produse care ar conţine cannabis, un drog interzis. Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au făcut un control şi urmează să analizeze compoziţia produselor.

În meniul cafanelei apar produse precum Cannabis Cofee sau biscuit, nuts & cannabis, fapt care a atras atenţia inspectorilor.  „Ca urmare a unor acţiuni de control realizate de către comisari din cadrul Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Centru Braşov, a fost descoperit un agent economic care îşi desfăşoară activitatea în incinta unui Mall din judeţul Braşov şi care comercializa diferite produse alimentare, iar din denumirea comercială a acestora reieşea că au în compoziţie substanţe interzise, respectiv “cannabis”, cum ar fi: biscuit, nuts & cannabis sau cannabis cofee“, se menţionează într-un comunicat de presă al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov. 

Inspectorii vor analiza care este compoziţia reală a produselor. Chiar dacă nu au droguri modul în care a ales să îşi facă reclamă i-ar putea aduce o amendă usturătoare. „Pe lângă faptul că se poate interpreta ca o practică comercială înşelătoare, care poate fi sancţionată cu amendă de până la 100.000 lei, instituţia noastră continuă cercetările cu privire la compoziţia reală a produselor menţionate, dar şi informarea celorlalte instituţii abilitate în domeniu.Totodată vom purta discuţii cu Centrul Regional de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Braşov din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Agenţia Antidrog în vederea consilierii, informării şi prevenţiei“, se mai arată în comunicatul de presă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite