Jandarmul brașovean care muncește pe snowboard. Când pasiunea se întâlnește cu nevoia angajatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Corboși și-a văzut visul cu ochii când a fost încadrat la Jandarmerie, în calitate de jandarm montan. Tânărul, care își iubește foarte mult placa de snowboard, o va folosi pe aceasta 8 ore pe zi. 

Călin Corboși este pe snowboard zi de zi FOTO IJJ Brașov
Călin Corboși este pe snowboard zi de zi FOTO IJJ Brașov

Cu toții ne dorim un loc de muncă unde să mergem, în fiecare dimineață, cu nerăbdare și bucurie că începe o nouă zi, în care avem ocazia să facem ceea ce ne place mai mult. Nu pentru toată lumea locul ideal de muncă este același, dar un tânăr brașovean pare că și-a găsit jobul vieții, deoarece pasiunea sa a coincis cu nevoia angajatorului.

În toamna anului trecut, Călin Corboși a decis să se înroleze în rândul jandarmilor brașoveni. Cum exista un loc la Jandarmeria Montană, în Brașov, iar el este un mare iubitor al muntelui, nu a stat nicio clipă pe gânduri și s-a prezentat la unitate. Tânărul s-a numărat printre cei aleși să facă parte din rândul jandarmilor montani și aceasta a însemnat una din cele mai mari bucurii pe care le-a trăit.

Un jandarm braşovean are misiunea de a supraveghea schiorii din Poiana Braşov chiar din mijlocul pârtiei, şi nu oricum, ci chiar de pe snowboard. Călin Corboşi, un tânăr care din toamnă s-a alăturat jandarmilor braşoveni, îşi pune în slujba meseriei ceea ce ştie el mai bine să facă, pasiunea de a aluneca pe zăpadă”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Nicolae Titulescu Brașov, căpitanul Luiza Dănilă.

Jandarmeria folosește abilitățile angajaților

Jandarmeria Brașov spune că își dorește să pună în valoare pasiunile și abilitățile fiecărui jandarm și să se adapteze permanent la evoluția sporturilor de iarnă și nu numai și așa a apărut și jandarmul pe snowboard. În aceste condiții, oferta instituției s-a întâlnit cu dorințele tânărului în ce privește locul de muncă pe care și-l dorește.

Călin CORBOȘI s-a alăturat echipei jandarmilor din Poiana Brașov în toamna anului trecut, iar noi i-am pus în valoare pasiunea lui pentru placa de snowboard și i-am încredințat misiunea de a veghea la buna desfășurare a coborârilor pe pârtie, atât pe schiuri, cât și pe snowboard. Mult succes, tinere! Suntem convinși că vei fi la înălțime!”, i-au transmis jandarmii tânărului lor coleg.

Jandarmul pe snowboard este acum pe întreaga durată a sezonului de schi pe pârtiile din Poiana Brașov, chiar dacă nu este la distracție, ci la muncă.

Jandarmii montani brașoveni se numără printre cei care veghează la bunul mers al lucrurilor pe domeniul schiabil al municipiului Brașov. Jandarmeria Brașov le amintește schiorilor și celor care folosesc domeniul schiabil să folosească doar acele pârtii care se potrivesc nivelului lor de pregătire.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri