Interlopul Alen Moisen recidivează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii George Ştefan Pavel şi Vlad Andrei Davidoiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi faţă de inculpaţii Alen Daniel Moisen şi Arsenie Pusuc pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a reieşit faptul că în noaptea de 29/30.08.2015, inculpaţii Davidoiu Vlad Andrei şi Pavel George Ştefan au pătruns prin escaladare în curtea imobilului aparţinând persoanei vătămate T.M., situat în comuna Sânpetru, jud. Braşov, iar apoi au intrat, pe o uşă neasigurată,  în locuinţa în care se aflau şi proprietarii, de unde au sustras o casetă de valori în care se aflau sumele de 80.000 euro şi 1.700 lei, precum şi actele imobilului în cauză”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, procurorul Alina Comăniţă.

Ulterior, lui Pavel George Ştefan i-a revenit suma de 25.000 euro, iar Davidoiu Vlad Andrei a primit suma de 45.000 euro, 1.700 lei, precum şi actele de proprietate ale imobilului, pe care le-a ars, iar caseta de valori a fost aruncată în râul Olt.

Referitor la Moisen Alen Daniel şi Pusuc Arsenie, probatoriul administrat a dovedit faptul că ulterior comiterii faptei de furt calificat, aceştia au primit de la inculpaţii Davidoiu Vlad Andrei şi Pavel George Ştefan sumele de 4.000 euro, respectiv 2.500 euro, despre care cunoşteau că provin din săvârşirea furtului din noaptea de 29/30.08.2015.

Astăzi, indivizii au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 zile, în ceea ce-i priveşte pe inculpaţii Pavel George Ştefan, Moisin Alen Daniel şi Pusuc Arsenie, iar cu privire la inculpatul Davidoiu Vlad Andrei, pentru care s-a solicitata arestarea preventivă în lipsă, s-a stabilit termen.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite