Începe distribuirea de pliante cu informaţii despre noile cartele de transport. RAT a anunţat staţiile de unde se pot lua broşurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Broşurile pot fi procurate şi de la capetele de linie. FOTOAndrei Paul.
Broşurile pot fi procurate şi de la capetele de linie. FOTOAndrei Paul.

Pliantele se vor distribui gratuit în mai multe staţii, dar şi la capetele de linie din Braşov. Vor conţine toate informaţiile necesare despre noul sistem de validare a biletelor de călătorie.

Începând cu 4 februarie, în zilele lucrătoare, între orele 7.30 – 10.30 şi 13.00 – 17.00, în staţiile Livada Poştei şi Teatrul Dramatic, iar de luni, 8 februarie în opt locaţii (Primărie, Sanitas, Teatrul Dramatic, Livada Poştei, Gara Braşov, Stadionul Municipal, Roman, Biserica Tractorul, Spitalul Judeţean şi Scriitorilor) se vor distribui pliante cu informaţii despre noile cartele de transport. Pliante informative pot fi găsite şi în terminalele Noua, Saturn, Roman, Triaj, Rulmentul şi Stadionul Municipal.

Pliantele conţin informaţii referitoare la tipurile de carduri de transport şi de bilete de hârtie, la modul de utilizare a automatelor de vânzare, la posibilităţile de reîncărcare şi consultare a cardurilor la automatele de vânzare, precum şi la modalitatea de validare a biletelor şi cardurilor. De asemenea, pliantele conţin şi numărul de telefon din call-center-ul R.A.T Braşov, respectiv 0368.800.600, de unde se pot obţine informaţii despre sistemul de transport.  

   

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite