Hoțul cu Porsche, care a furat un mop și o găleată dintr-o spălătorie, a revenit la locul faptei. De data asta a schimbat mașina VIDEO

0
Publicat:

Șoferul unui bolid de lux înmatriculat în Brașov a fost filmat în timp ce fura o găleată și un mop dintr-o spălătorie auto. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale. După câteva zile, omul s-a întors la locul faptei. 

Hoțul a revenit la spălătorie - captură video
Hoțul a revenit la spălătorie - captură video

Camerele de supraveghere ale spălătoriei auto l-au surprins la începutul acestei săptămâni pe șoferul unui Porsche când a oprit mașina, a coborât, a luat găleata și mopul și le-a băgat în autoturismul de lux, apoi s-a urcat la volan și a plecat.

Imaginile au ajuns pe rețelele sociale și au stârnit valuri de reacții. 

Mașină de 100.000 de euro și el fură o găleată și un mop. Au luat-o oamenii razna, mă?” scrie pe pagina de Facebook a grupului Clubul Taximetriștilor. 

A revenit la locul faptei

”În urma apariției în mediul online a unei înregistrări video, în care se observă o persoană care introduce o găleată și o perie în autoturismul său, parcat în incinta unei spălătorii, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au demarat cercetări, în urma cărora aceasta a fost identificată. Polițiștii desfășoară în continuarea activități pentru clarificarea situației de fapt”, a anunțat IPJ Brașov. 

Doar că, după câteva zile, hoțul a revenit la locul faptei, cu o mașină Audi, și a returnat mopul și găleata. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite