Guvernul a blocat aplicarea legilor funciare la Braşov de peste nouă luni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie ca a fost vorba despre Guvernul Ponta, fie de cel al tehnocratului Cioloş, un lucru e sigur: braşovenii au de pierdut efectiv din cauza faptului că nu există un subprefect în funcţie, care să îşi exercite atribuţiile pe fond funciar, pe care legea i le pune ca responsabilitate în mod expres.

În data de 9 septembrie 2015, Romer Ambrus Mihaly Sandor a fost eliberat din funcţie. Din acel moment, postul, care era revendicat la acea vreme de UNPR, a rămas vacant.

Preşedintele Consilului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că va solicita la o viitoare întâlnire cu premierul să se rezolve acest lucru.

„Nu este vorba de simpla ocupare a unui post, ci de faptul că sunt zeci de lovalităţi care stau blocate cu actele de fond funciar care nu sunt validate, iar cei care pierd sunt oamenii, pentru că nu îşi depune la APIA dosarele pentru a primi subvenţia pe teren. Până  acum erau acuyaţi primarii că nu fac dosarele să fie validate de comisia de la PRefectură, acum degaba sunt actele gata, că nu are cine să le valideze”, a precizat Veştea.
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite