Primarul oraşului Râşnov demisionează din funcţie. El a optat pentru şefia Consiliului Judeţean Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, liberalul Adrian Veştea, a anunţat că mâine îşi va depune demisia din fcunţia de primar al staţiunii Râşnov. Prin acest gest, liberalul îşi rezolvă starea de incompatibilitate.

Veştea va renunţa la funcţia de primar al staţiunii Râşnov, unde a activat timp de 12 ani, pentru a activa la şefia judeţului.

„Consider că ceea ce am reuşit să fac la Râşnov fost bine pentru că am câştigat categoric alegerile, iar PNL, pe care l-a reprezentat în toate aceste mandate, a obţinut scoruri prin care şi-a putut impune decizia. Viceprimarul este Liviu Butnariu, care conform prevederilor legale va prelua atribuţiile primarului. Este unul dintre oamenii care a fost permanent aproape de proiectele pe care le-am derulat în Râşnov. Este o persoană cu experienţă, şi care timp de 11 ani a asigurat din punct de vedere managerial activitatea societăţii Goscom Cetate Râşnov. Se poate vedea că preţul la apă este de cinci ori mai mic decât în alte locuri din judeţ. De asemenea, sunt o serie de lucruri care sunt  prin realizate de către Goscom – deszăpezire, întreţinerea de spaţii verzi, la costuri şi standarde foarte bune. De aceea, astăzi oraşul Râşnov ajunge pe mâini foarte bune, voi fi alături de el, iar toate proiectele pe care le-am abordat le voi susţine din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a declarat Veştea.
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite