Godină, despre procurorul care a amendat doi poliţişti: Măcar un prieten imaginar să-i fi spus „Pretenaş, ce rahaturi scrii aici, ai luat speiş?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul braşovean Marian Godină a comentat sâmbătă seară pe pagina sa de Facebook ştirea despre procurorul din Slobozia care a a amendat doi poliţişti după ce agenţii l-au sancţionat fiindcă depăşise viteza legală şi avea şi ITP-ul expirat. Godină îşi exprimă mirarea că magistratul a considerat normal să dispună amendarea poliţiştilor la câteva luni după eveniment.

La câteva luni după ce a fost sancţionat contravenţional pentru depăşirea vitezei şi pentru ITP expirat, un procuror se gândeşte să "compună" o ordonanţă prin care îi amendează pe poliţiştii rutieri care îl sancţionaseră, cu câte 5000 de lei de căciulă.

Am citit ordonanţa aseară şi am crezut că e invenţia cuiva, dar azi m-am convins că e reală.

Procurorul îşi începe ordonanţa povestind la persoana întâi, iar mai apoi îşi continuă naraţiunea alternând persoana întâi cu a treia, vorbind ca Tarzan, cu diferenţa că face referire la dumnealui folosind cuvintele "magistratul procuror". Eu cred că ordonanţa asta reprezintă sfârşitul carierei procurorului magistrat şi aşa ar fi normal, n-ai cum să laşi asemenea specimen să lucreze în dosare penale.

Dacă la faţa locului ar putea avea ca scuză faptul că şi-a pierdut cumpătul, (deşi nici asta nu ar fi o scuză) faptul că după câteva luni, în care a avut timp suficient să mediteze, tot a considerat normal să dispună amendarea poliţiştilor care l-au sancţionat, mă face să bănuiesc că testările psihologice pe care le dă regulat nu sunt chiar elocvente. Ba chiar a mai avut un răgaz în timpul în care a redactat ordonanţa aia, destul de stufoasă, timp în care măcar vreun dragon, pe care-l are probabil ca prieten imaginar, i-ar fi putut apărea la ureche, să-i dea uşor una după ceafă şi să-i şoptească: «pretenaş, ce rahaturi scrii aici, ai luat speiş?»“, a scris Marian Godină pe Facebook.

Citeşte şi:

Un procuror i-a amendat cu câte 5.000 de lei pe doi poliţişti care l-au oprit în trafic. Magistratul s-a înfuriat că a întârziat la serviciu

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite