FOTO VIDEO Fotografii spectaculoase cu Braşovul, văzut de sus. Cum s-a schimbat oraşul faţă de acum o jumătate de secol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovul vechi văzut de sus. FOTOwww.ebay.com

Braşovul a fost declarat de multe ori cel mai frumos oraş din România. Este oraşul care atrage cei mai mulţi turişti străini şi are Biserica Neagră, cea mai fotografiată clădire din România.

Foarte multe fotografii vechi cu Braşovul sunt scoase la vânzare pe ebay de saşii plecaţi cu ani în urmă în Germania. Fotografiile prezintă oraşul de acum 30, 40, 50 de ani şi panoramele sale spectaculoase. Multe lucru s-au schimbat între timp, dar Braşovul a rămas la fes de spectaculos. Peisajele superbe şi zonele de belvedere special amenajate le oferă turiştilor posibilitatea să admire oraşul în toată spelndoarea lui.

Cei pasionaţi de fotografie, dar şi turiştii care vor să admire oraşului, pot merge la zona de Belvedere de pe Muntele Tâmpa. De aici se vede perfect tot oraşului, de la centrul vechi şi până la cele mai înpărtate cartiere.

Centrul istoric, Biserica Neagră şi Piaţa Sfatului pot fi admirate de sus şi de la Turnul Alb, aflat pe dealul de după Ziduri. De asemenea întreg Braşovul poate fi văzut şi din zona de Belvedere de pe Drumul Poienii. Aici se opresc mii de turiştii pentru o panoramă superbă.

Poiana Braşov, o staţiune spectaculoasă, poate fi văzută în toată splendoarea ei de pe Masivul Postăvaru unde se poate ajunge cu gondola. Pe lângă priveliştea care îşi taie efectiv repiraţia, turiştii se pot relaxa şi la aer curat.

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO Cum s-a schimbat Braşovul după 25 de ani de libertate

FOTO VIDEO Braşovul, oraşul care îţi aduce muntele în oraş şi cel mai mare domeniu schiabil din România

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite