FOTO Parc de acrobaţii cu bicicleta, unic în România, deschis non stop la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PlayGround este o premieră sub Tâmpa, dar şi una naţională pentru că poate fi folosit şi noaptea. Intrarea este gratuită.

PlayGround se află aproape de Centrul Civic al Braşovului, în spatele Gării Centrale, la o aruncătură de băţ de noul Patinoar Olimpic şi fix lângă Coresi Business Center. Lucrările la amenajarea parcului au durat jumătate de an şi reprezintă o iniţiativă privată, un cadu oferit tuturor celor pasionaţi de acrobaţiile pe bicicletă. Parcul s-a deschis oficial în 12 septembrie cu un concurs spectaculos

Accesul la PlayGround este gratuit, iar cei care vor să îl folosească trebuie să  completeze o declaraţie de răspundere şi să ase datele lor de contact. Pentru minori este necesar şi acordul scris al părinţilor. Mai mult parcul are norcturnă acest lucru fiind o premieră pentru România.

La Play Ground sunt aşteptaţi atât profesioniştii, cât şi amatorii, adulţi, dar copii care iubesc acest sport sau care doresc să îl înveţe sau să se perfecţioneze. „Play Ground este locul de joacă favorit al tuturor celor care iubesc bicicleta, dar nu numai al lor, şi utimul nostru cadou făcut comunităţii de rideri din Braşov şi din întreaga ţară. Şi mai este un vis vechi al echipei PlayBike, pe care îl vedem în sfârşit materializat. Avem un pumptrack mare şi un pumptrack mic, pentru copii, un traseu de dual, o linie medie de dirtjumping şi una mare, în construcţie, o zonă vastă dedicată trialului şi nişte construcţii speciale pentru street workout“, spun organizatorii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite