Femeie înjunghiată de soţ în curtea unei grădiniţe din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeie înjunghiată la o grădiniţă din Braşov FOTO amator
Femeie înjunghiată la o grădiniţă din Braşov FOTO amator

O femeie din Braşov, în vârstă de 26 de ani, şi-a dus, luni dimineaţa, 18 aprilie, fetiţa la grădiniţă. Aici a aşteptat-o soţul, cu care este în divorţ, şi a înjunghiat-o cu un cuţit, după care a încercat să se sinucidă. Femeia este în stare foarte gravă.

O femeie de 26 de ani din Braşov a fost înjunghiată cu un cuţit de către soţul ei. Agresiunea s-a petrecut luni dimineaţa, 18 aprilie, în jurul orei 8 şi jumătate, în curtea unei grădiniţe din municipiul Braşov. Femeia şi-a lăsat fetiţa la grădiniţă, iar soţul, cu care este în divorţ (potrivit unor surse din anchetă), a atacat-o cu un cuţit.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soţia sa, în vârstă de 26 de ani, cu un obiect ascuţit, tăietor. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Persoana bănuită de săvârşirea faptei a fost identificată la scurt timp de către poliţiştii, aceasta prezentând leziuni pe care şi le-ar fi provocat ulterior”, a declarat comisarul Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Femeia a fost înjunghiată în zona gâtului, iar primele persoane care i-au sărit în ajutor au fost chiar educatoarele de la grădiniţă. 

Victima a fost transportată la spital, unde a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o şi au operat-o, însă aceasta se află, în continuare, în stare foarte gravă. 

Bărbatul, care a încercat să se sinucidă, a ajuns şi el la spital, cu o plagă superficială. Poliţiştii efectuează acum cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Tradiţia târgului de Paşte, reluată într-o şcoală braşoveană. Ce delicatese au pregătit elevii

Sezon de schi prelungit în Poiana Braşov. Turiştii vor petrece Paştele pe pârtie

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite