Drumurile, şcolile profesionale şi parcurile industriale, priorităţile Agenţiei Metropolitane în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Metropolitană Braşov (AMB) a reuşit să implementeze, anul acesta, proiecte în valoare de peste 100 de milioane de lei, majoritatea cu bani de la Uniunea Europeană, dar şi de la bugetul de stat.

Pentru 2014 Agenţia Metropolitană îşi propune să obţină finanţări europene pentru lucrările de apă, canal şi drumuri, pentru înfiinţarea mai multor şcoli profesionale, dar şi pentru dezvoltarea parcurilor industriale.

„Nu se vor putea finanţa drumuri de interes local, decât pe zona de transport public. De exemplu, în cazul proiectului privind înfiinţarea unui operator metropolitan, pe care l-am demarat deja, pe lângă amenajarea staţiilor se poate finanţa şi reabilitarea drumurilor pe care vor circula aceste trasee în zona metropolitană , astfel încât serviciile să fie de calitate. În rest, pe partea de infrastructură ne vom axa pe proiecte mai mari, cum ar fi drumul expres spre Sfântu Gheorghe sau un drum expres spre Sibiu, care sunt deja prevăzute în strategia noastră de proiecte 2014 – 2020”, a explicat Dragoş David, citat de newsbv.ro.

Pe aceeaşi temă:

Ce investiţii face Primăria în 2014

Braşovul va avea trei autrostrăzi în 2018

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite