Distracţie pentru copii în acest weekend la Coresi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentele vor avea loc în Piaţa cu Copaci. FOTOArhivă.
Evenimentele vor avea loc în Piaţa cu Copaci. FOTOArhivă.

Pe 14 şi 15 mai la Coresi se va sărbători weekendul familiei, iar invitaţi de onoare sunt copiii alături de părinţi. Cei mici vor avea parte de multe spectacole gratuite şi multe surprize.

Sâmbătă, 14 mai, de la ora 11.00, la scena din Piaţa cu Copaci, cei mici sunt aşteptaţi un spectacol total alături de Magicianul copilăriei, Marian Râlea şi trupa Abracadabra. Distracţia pentru cei mici va continua de la ora 13.00, alături de prietenii copiilor, Party-nation.

Duminică 15 mai, de la ora 11.30 cei mici sunt aşteptaţi cu o piesă de teatru de păpuşi prezentată la scenă de Valiză cu Teatru, de la 11:30. Ziua va fi dedicată apoi voluntariatului. Cu mic, cu mare, voluntarii vor fi  coordonaţi pe tot parcursul zilei de reprezentanţii Asociaţiilor Happy Moms şi Hospice Casa Speranţei. Astfel, începând cu ora 14.00, în zonele Piaţa cu Copaci şi la Şezatoare eşti aşteptat să participi la o serie de ateliere creative, la un spectacol inedit de muzică, teatru şi magie, presărat cu multe surprize.  Participarea la toate aceste activităţi este gratuită.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite