Cum s-a petrecut crima de la Brașov. Jandarmul Marian a murit încercând să-și salveze vărul

0
Publicat:

Un jandarm a fost ucis și alți doi tineri au ajuns la spital după un conflict care a pornit de la o datorie de câteva mii de euro. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool.

Tânărul ucis urma să se căsătorească FOTO Facebook
Tânărul ucis urma să se căsătorească FOTO Facebook

Crima a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Râșnov, la locuința uneia dintre victime. Un român care lucra în Germania a mers acasă la un altul, pentru a recupera o datorie de câteva mii de euro. Acolo, bărbatul l-a găsit pe cel pe care îl căuta, împreună cu doi prieteni. Între cei patru a izbucnit un scandal.

Cel care avea de recuperat banii a plecat acasă și s-a întors înarmat cu un cuțit ca să-și facă dreptate. Cum a intrat în încăpere, s-a năpustit asupra celor trei bărbaţi, iar în ploaia de lovituri l-a omorât pe Marian Radu, care lucra în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române din Braşov de peste 16 ani.

„Pe unul l-a înjunghiat în gât. A sărit pentru vărul lui. Era jandarm. A sărit pentru el“, povesteşte îngrozit un martor.

Cei care îi cunosc spun că tânărul ucis este chiar văr cu pompierul datornic, iar la vară urma să se căsătorească.

Nici ceilalţi bărbaţi nu au scăpat teferi, însă au apucat să ceară ajutor la 112. Pompierul are doar răni uşoare, dar celălalt tânăr a ajuns la spital în stare gravă.

Criminalul a încercat să se sinucidă

După fapta teribilă, criminalul a încercat se se sinucidă. „Autorul s-ar fi îndreptat către locuinţa sa, în apropierea acesteia fiind şi identificat în stare de incoştienţă, cu tăieturi în zona braţelor", a precizat Zoltea Daniel, agent şef de poliţie.

Criminalul a fost dus de urgenţă la spitalul din Braşov și apoi a fost transferat la Spitalul Militar din Sibiu.

Poliţiştii au deschis pe numele său un dosar penal pentru omor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite