Concerte, cadouri de Moş Nicolae şi un patinoar, surprizele lunii la Coresi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolele vor fi în Piaţa cu Copaci. FOTOArhivă.
Spectacolele vor fi în Piaţa cu Copaci. FOTOArhivă.

Braşovenii care vor ajunge la Coresi în decembrie vor avea parte de multe surprize. Pe lângă spectacole şi cadouri, anul acesta va fi amenajat şi un patinoar.

Ziua de 1 Decembrie este marcată la Coresi într-o ambianţă festivă de fanfară, alături de instrumentiştii Fanfarei Ţara Bârsei (începând cu ora 14.00). Elevii liceului de muzică “Tudor Ciortea” şi cei ai Palatului Copiilor din Cristian vor fi alături  de braşoveni la scena din Piaţa cu Copaci, de la ora 15.00. Tot atunci în zona Şezătoare sunteţi aşteptaţi cu mic, cu mare la un atelier de confecţionat  brăţări cu motive tradiţionale, cu ocazia Zilei Naţionale a României! Participarea este gratuită şi pentru părinţi şi pentru pitici, iar activitatea durează două ore. Ziua va continua cu o serie ateliere creative şi surprize inedite.

Pe 3 decembrie, la ora 18.00, braşovenii sunt aşteptaţi la un moment special: aprinderea luminilor şi decoraţiunilor care vor colora atmosfera de sărbătoare. Începând cu 19:00 Orchestra Castelanii  va susţine un concert de colinde internaţionale inedit, perfect pentru această perioadă.

În 5 decembrie, de la ora 17.30,  urmează o nouă serie de concerte. Seara va fi deschisă de tânărul cântăreţ Eduard Ungureanu, câştigător al concursului Next Star. Programul special va continua alături de trupa MiniArt Show, care a pregătit un spectacol de teatru pentru copii special - Alice in Wonderland.

Începând cu ora 20:00, Moş Nicolae vine cu tolba plină la Coresi Shopping Resort. Tot ce trebuie să faceţi este să lăsaţi ghetuţele lângă bradul Coresi din Piaţa cu Copaci! Primii 250 de vizitatori harnici care îşi aşază papucii lustruiţi vor fi răsplătiţi de Moş Nicolae aşa cum se cuvine marţi, începând cu ora 10:00, când pot veni să îşi descopere surprizele.

„Şi pentru că toţi copiii merită să fie fericiţi, anul acesta te provocăm să dăruim împreună bucurie! Cum? Iată mecanismul - fiecare micuţ care îl va întâmpina pe Moş Nicolae la Coresi este încurajat să ofere în schimb o jucărie, care cu siguranţă va aduce multe zâmbete copiilor nevoiaşi! Jocul e simplu, dar bucuria e pe măsura generozităţii“, anunţă reprezentanţii Coresi

Luna decembrie vine cu o premieră la Coresi, un patinoar amenajat în parcarea Mall-ului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite