Cel mai mare Mall din Transilvania se extinde cu alte trei clădiri şi o investiţie de 10 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coresi Street cum este denumită a doua faţă a extinderii va avea trei clădiri care sunt deja în contruscţie şi se vor deschide treptat în următoarele şase luni.

Extinderea este o investiţie de 10 milioane de euro, după cele 60 de milioane de euro investite în Mall-ul Coresi.  Compania a făcut deja publice numele primilor chiriaşi ai Street Coresi.  Astfel, pentru zona de Home&Deco s-au semnat contracte cu JYSK, Pepco sau LEMs. De asemenea, în Coresi Street vor mai fi prezente branduri ca Animax, în timp ce pentru zona de agrement s-a semnat cu Belaqva.  De asemenea, se poartă negocieri cu reprezentanţa unui important producător auto pentru amenajarea unui showroom auto, scrie bizbrasov.ro.

Divizia imobiliată a companiei v începe şi construcţia unui cartier rezidenţial. Apartamentele vor avea un preţ mai mic decât cel media pieţei, respectiv 750 de euro pe metru pătrat, faţă de 860 de euro metru pătrat. Immochan a bătut palma cu dezvoltatorul Avantgarden, renumit pentru construcţia de blocuri la Braşov. De aceea şi noul cartier se va numi Coresi Avantgarden. Pentru început, în primăvara lui 2016, va începe cosntrucţia la 13 blocuri care vor avea 560 de apartamente, urmând ca în următorii doi ani să se finalizeze toate cele 3000 de apartamente. Blocurile vor avea între trei şi cinci etaje, iar primele apartamente vor fi gata la finele anului. Investiţia se ridică la 100 de milioane de euro.

Compania a deschis în 27 martie 2015 Coresi Mall, cel mai mare centru de distracţii din Transilvania. Mall-ul are 110 magazine de renume, restaurante de toate gusturile, opt săli de cinema, locuri de joacă şi distracţie pentru cei mici, terenuri de sport şi multă culoare. Cel mai mare Centru de Distracţii din Transilvania se deschide vineri, 27 martie pentru public.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite