Casa de Pensii Braşov a rămas fără conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De aproape o săptămână, Casa de Pensii din Braşov funcţionează fără directori. Cei trei directori au fost eliberaţi din funcţii, însă noile decizii de numire au întârziat să apară.

Anomalia de la Casa de Pensii s-a produs pentru ca Legea 140/2010 privind statutul funcţionarului public să poată fi aplicată. Legea reglementează cadrul juridic pentru desemnarea funcţionarilor publici în funcţiile de conducere şi înlocuieşte două ordonanţe de urgenţă declarate neconstituţionale.

Cei trei directori ai Casei de Pensii Braşov au primit în urmă cu o săptămână deciziile de eliberare din funcţii, însă aceastea nu au fost dublate de noile numiri. În lipsa acestora, deciziile de pensionare nu mai au de cine să fie semnate.

„Încercăm să ne desfăşurăm normal activitatea, însă nu putem aproba decizii de pensionare şi există riscul întârzierii unor hârtii. În această perioadă, foştii directori nu încasează indemnizaţiile aferente funcţiilor", a declarat Ioan Pamparău, reprezentantul Casei de Pensii Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite