Braşov: Noile reguli de acordare a biletelor de tratament bulversează pensionarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de pensionari braşoveni au asaltat Casa Judeţeană de Pensii (CJP) cu cereri de tip vechi pentru obţinerea unui bilet de tratament în staţiunile de odihnă.

Ceea ce nu ştiu mulţi dintre ei este că regulile au fost schimbate, la fel şi condiţiile de acordare şi că cererile cu care erau obişnuiţi nu mai sunt valabile. Mai mult, nu se mai merge pe principiul de „primul venit, primul servit".  

Am primit prin poştă zeci de cereri, dar ce e mai grav este că oamenii nu au completat corect cererile, astfel încât să-i şi identificăm. Nu au lăsat nici un număr de telefon şi nu au depus la cerere nici o copie după buletin.

Îi sfătuiesc să nu mai trimită cereri, pentru că este în zadar, iar cei care le-au trimis deja să vină la casă să lămurim lucrurile", a spus Stănica Barbu, director coordonator adj. la departamentul economic al CJP, Braşov.

În plus, Casa de Pensii nu are încă aprobarea din partea Casei Naţionale de a înregistra noile cereri tip, al căror model poate fi consultat la avizierul instituţiei braşovene. CJP va comunica  în mas media  data la care se pot face înscrieri pentru bilete de tratament.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite