Braşov: Inedit. Festin culinar, la Târgul de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jakob Hansmann ne învaţă cu delicatesele elveţiene
Jakob Hansmann ne învaţă cu delicatesele elveţiene

Echipa de gastronomi a târgului va fi condusă de bucătarul elveţian, Jakob Hansmann, cel care a fost răspunzător de meniuri şi la Oktoberfest. Organizatorii târgului sunt convinşi că specialităţile culinare elveţiene vor fi apreciate de toţi braşovenii.

Târgul de Crăciun de la Braşov se anunţă a fi cel mai amplu eveniment al anului.

Organizatorii au reuşit să strângă de la sponsori 80.000 de euro şi au de gând să folosească un sfert din bani doar pentru festinul culinar pus la cale cu această ocazie.

Pentru ca totul să fie pregătit cum se cuvine, organizatorii au apelat la un maestru bucătar eveţian.

„Am apelat din nou la ajutorul lui Jakob Hansmann, cunoscut  deja braşovenilor de la Oktoberfest. În toamnă a supravegheat tot ce a ţinut de gastronomie, însă acum va face mai mult de atât, va găti chiar el pentru toată lumea", a explicat Christian Macedonschi, unul dintre organizatorii târgului.

Amănunte despre specialităţile pregătite la târg, citiţi în:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite