Admitere 2018. Topul liceelor din Braşov. Unde s-a intrat şi cu note de 2.00 şi 3.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Educaţiei a publicat astăzi rezultatele repartizării computerizate la licee. În Braşov au fost note mai mici decât anul trecut, dar şi licee unde s-a intrat cu medii de 2.00 sau 3.00.

La Braşov, 74,2% dintre elevii care susţinut examenul au luat note peste 5.00 la Evaluarea Naţională din luna iunie. Absolvenţii la clasa a VIII-a au aflat astăzi la ce liceu au intrat. Rezultatele au fost afişase pe site-ul admitere.edu.ro. Locuri au fost pentru toată lumea. Chiar şi la colegiile de renume s-a intrat cu medii mai mici decât în anii trecuţi. Astfel, în top se menţion Colegiul Naţiona dr. Ioan Meşotă unde ultima medie a fost 8.99, Colegiul de Informatică Grigore Moisil unde ultima medie a fost de 8.93 şi Colegiul Naţional Andrei Şaguna unde ultima medie a fost 8.85. 

Cu note bunicele s-a intrat şi la Colegiul Andrei Mureşianu, unde ultima medie a fost de 8.35, la Colegiul Emil Racoviţă, unde ultima medie a fost de 8.07, dar şi la Colegiul Naţional Unirea unde ultima medie a fost de 7.70.

La polul opus, la multe licee s-a intrat şi cu note sub 5.00. Este cazul tuturor liceelor din judeţ, exceptând Doamna Stanca din Făgăraş, dar şi a multor licee din municipiu. Astfel la Liceul Silvic s-a intrat şi cu 2.87, la Liceul Energetic Remus Răduleţ ultima medie a fost de 3.38, la Colegiul Mircea Cristea ultima medie a fost 3.40, la Colegiul de Transporturi ultima medie a fost 3.46,  iar la Colegiul Tehnic Transilvania, ultima medie a fost de 4.07. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite