Zeci de percheziţii într-un dosar în care e vizată o firmă care nu a prestat serviciile de dezinfecţie contractate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Percheziţiile au avut loc miercuri în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Prahova, Constanţa, Brăila şi Mehedinţi, într-un dosar în care e vizată o societate comercială care nu ar fi prestat sau prestează parţial serviciile de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare contractate cu o instituţie publică.

”Astăzi, 08.09.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti  - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2 , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus  in aplicare 36 de mandate de percheziţie domiciliară, pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Prahova, Constanţa , Brăila şi Mehedinţi, într-un dosar penal aflat în instrumentare”, a anunţat Poliţia Capitalei.

În cursul anului 2021, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o societate comercială, câştigătoare a unei  licitaţii publice, organizată de o către o instituţie publică, nu ar presta sau prestează parţial serviciile de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare contractate, în spaţiile aflate in patrimoniul instituţiei. 

Cu sprijinul instituţiilor abilitate în domeniul sănătăţii publice, au fost ridicate şi vor fi analizate probe de sanitaţie. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Percheziţii în Vama Veche. Două persoane au înşelat proprietarii unor imobile de pe litoral cu 66.000 de euro

Percheziţii la un medic din Cluj care ar fi eliberat adeverinţe false de vaccinare la un centru de imunizare din Alba

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite