UPDATE: Subofiţerul de penitenciar care s-a bătut cu poliţiştii intrase în concediu pentru creşterea copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Dănăilă, 32 de ani, subofiţer la Penitenciarul pentru Tineri şi Minori din localitatea brăileană Tichileşti, care vineri noaptea a bătut cinci persoane, a intrat cu forţa într-un magazin şi i-a luat la pumni până şi pe poliţişti, nu a fost suspendat din funcţie fiindcă figurează în concediu pentru creşterea copilului.

"Agentul greu de încătuşat" care le-a dat de furcă echipajelor de Poliţie, după ce a dat buzna într-un magazin din Tichileşti şi, băut fiind, a luat pe toată lumea la bătaie, are nişte afaceri în localitate, afaceri legate de pământ. Mai mult decât atât, el este în concediu. Şi nu orice fel de concediu, ci pentru a-şi creşte băieţelul în vârstă de un an şi jumătate care, se pare că nu o dată, ar fi asistat la accesele de furie ale tatălui său.

Exclusiv: Parchetul a făcut recurs în cazul arestării gardianului care s-a bătut cu poliţiştii

Gardianul de peste o sută de kilograme

Dacă directoarea Penitenciarului Tichileşti, Geanina Crăciun, n-a putut să formuleze un punct de vedere, dat fiind faptul că este în concediu de odihnă, Ionel Dincă, purtătorul de cuvânt al închisorii, ne-a povestit câte ceva despre "gardianul de peste o sută de kilograme".

"Este un om la locul lui,  nu a deranjat niciodată pe nimeni, n-a fost reclamat niciodată că ar fi agresat deţinuţii. E subofiţer vechi în sistem, munceşte de la 21 de ani, a lucrat la pază şi supraveghere şi, da, trăgea de fiare. Deşi este în concediu din noiembrie anul trecut fiindcă, ştiţi cum se face, soţia sa nu lucrează şi, ca să ia banii, a luat el concediu- venea la noi la sală, să facă forţă. E un tip masiv, într-adevăr", ne-a relatat Ionel Dincă, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului pentru Minori şi Tineri Tichileşti.

Reamintim că Dănăilă - folosindu-se de forţa sa fizică - a reuşit să bage în sperieţi tot satul Tichileşti. A pus la pământ cinci oameni, iar când poliţiştii din localitate au încercat să intervină pentru a-l potoli, i-a trântit şi pe ei cu pumnii. S-a zbătut ca un leu în braţele celor care încercau să-l imobilizeze.

Exclusiv: Un gardian de la puşcăria din Tichileşti a fost arestat după ce a provocat un scandal monstru şi a bătut crunt un poliţist

A rupt o pereche de cătuşe şi a fost nevoie de alte două perechi pentru a-l face să stea nemişcat. Nici la postul de poliţie nu s-a potolit. Pe unul dintre agenţi l-a ameninţat că atunci când va ieşi din puşcărie îl va ucide, iar pe un altul l-a luat la pumni, i-a învineţit faţa de arată acum agentul ca şi cum ar fi fost călcat de tren.

A primit 20 de zile de arest preventiv pentru ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu, tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice. Celelalte persoane afectate urmează să depună plângere pentru lovire şi alte violenţe şi distrugere.

Vom reveni.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite