Un brăilean plecat la muncă în Italia este de negăsit de aproape şase luni. Poliţiştii l-au dat în căutare internaţională

0
0
Purice Bebi Foto: IPJ Brăila
Purice Bebi Foto: IPJ Brăila

O femeie de 73 de ani, din comuna Jirlău, a sesizat dispariţia fiului său, Purice Bebi, în vârstă de 49 de ani, care, în anul 2015, a plecat în mod voluntar la muncă în Italia, iar din data de 15 aprilie 2020 nu a mai putut fi contactat.

Marţi, 8 septembrie, la ora 22,30, o femeie de 73 de ani, din comuna Jirlău, a sesizat dispariţia fiului său, Purice Bebi, în vârstă de 49 de ani, care, în anul 2015, a plecat în mod voluntar la muncă în Italia, iar din data de 15 aprilie 2020 nu a mai putut fi contactat.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,80 de metri, greutatea de circa 80 de kilograme, constituţie atletică, ochii căprui, păr şaten, tuns scurt, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.

”Pentru numitul Purice Bebi a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite