Un brăilean aflat sub control judiciar a provocat un scandal de proporții într-un bar. Cu ce era înarmat

0
Publicat:

Bărbatul, care avea interdicție să poarte obiecte periculoase, le-a amenințat cu bătaia pe două angajate ale barului, iar polițiștii au găsit asupra lui un cuțit cu lungimea de 15 centimetri.

Scandalagiul avea asupra lui un cuțit FOTO arhivă Adevărul
Scandalagiul avea asupra lui un cuțit FOTO arhivă Adevărul

Anchetatorii au stabilit că un brăilean în vârstă de 34 de ani a pătruns în incinta unui cafe-bar de pe raza municipiului Brăila împreună cu alte trei persoane, unde ar fi provocat scandal, iar apoi le-a amenințat cu acte de violență pe două dintre angajate.

„Polițiștii au intervenit la fața locului, iar în urma controalelor corporale efectuate, asupra bărbatului a fost descoperit și ridicat un cuțit, cu lungimea totală de 15 centimetri, împotriva căruia era instituită măsura controlui judiciar, având și interdicția de a deține, de a purta și de a folosi arme”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Pe 9 septembrie, polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare au sesizat Judecătoria Brăila cu privire la faptul că bărbatul de 34 de ani, din Brăila, aflat sub control judiciar, a comis infracțiunile de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul fără drept de obiecte periculoase.  

În aceeași zi, Judecătoria Brăila a admis sesizarea Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul I.P.J. Brăila și și l-a plasat pe brăilean în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

A ignorat arestul la domiciliu

Arestul la domiciliu nu s-a dovedit o măsură deloc eficientă în cazul unui adolescent din Galați. Polițiștii Compartimentului Proximitate al Secției 4 Poliție Galați, au depistat pe 8 septembrie 2022, în jurul orei 11,30, în zona unui bloc, situat pe strada Aviator Mircea Zorileanu, un adolescent în vârstă de 17 ani, din Galați, care se afla sub măsura arestului la domiciliu pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și care se sustrăgea acestei măsuri.

„Adolescentul a fost condus la sediul unității de poliție, unde a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de evadare, iar după probatoriul administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Galați, iar în cursul zilei de vineri, 9 septembrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite