Tupeul unui tânăr drogat şi fără permis care a provocat un accident. Vorbea cu poliţiştii cu ţigara din foiţe în mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un tânăr de 28 de ani a fost surprins de poliţiştii rutieri cu maşina plină de droguri, după ce intrase cu autovehiculul într-un parapet. Era incoerent şi nici măcar nu se mai putea ţine pe picioare. Este cercetat acum pentru conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Duminică, 10 octombrie, în jurul orei 23,15, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ianca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autoturism, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a lovit parapetul podului situat între localităţile Ianca şi Oprişeneşti.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului şi a parapetului. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că tânărul are suspendat dreptul de a conduce vehicule.

”Întrucât la momentul depistării tânărul avea în mână o ţigară confecţionată din foiţe, vorbea incoerent şi nu-şi putea ţine echilibrul, iar la controlul corporal şi al autoturismului poliţiştii au identificat, pe lângă foiţe şi praf de culoare albă într-o bucăţică de hârtie, şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice”, au precizat reprezentaţii IPJ Brăila.

Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru conducere a unui vehicul având permisul de conducere suspendat, precum şi conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Accident mortal, pe DN 2B, surprins într-un live transmis pe Facebook VIDEO

Un tânăr de 32 de ani a murit într-un accident rutier în Mamaia. Înainte de tragedie, dădea flash-uri maşinilor din faţa sa VIDEO 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite