Trei permise de conducere şi tot atâtea certificate de înmatriculare ridicate într-o singură zi de poliţişti pentru încălcarea regulilor de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Condusul în siguranţă pe drumurile publice s-a dovedit un lucru prea complicat pentru mai mulţi brăileni, care s-au ales cu permisele de conducere suspendate, în timp ce altor proprietari de autoturisme li s-au ridicat certificatele de înmatriculare.

Pe 29 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila, de la poliţiile orăşeneşti şi secţiile de poliţie rurală arondate, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, verificând 13 societăţi comerciale şi legitimând 70 de persoane. 

Totodată, au fost oprite în trafic 63 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest cinci conducători auto. Au fost constatate 99 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de aproximativ 32.000 de lei.

”Dintre amenzile aplicate, 79 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, patru conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 10 conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar şasela alte acte normative”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării trei permise de conducere, au retras trei certificate de înmatriculare şi au confiscat produse alimentare şi deşeuri feroase în valoare totală de 1.166 de lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite