Preşedintele Camerei de Comerţ Brăila a murit într-un accident rutier, după ce nu a acordat prioritate, iar maşina sa a fost izbită de o autocisternă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei de Comerţ Brăila, Ioan Chiriacescu, de 63 de ani, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier produs astăzi, în jurul orei 11.00. Chiriacescu se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, iar în momentul în care a vrut să pătrundă pe şoseaua de centură a municipiului nu a acordat prioritate, fiind izbit în plin de o autocisternă.

Accidentul s-a produs la intersecţia şoselei Baldovineşti cu şoseaua de centură. În urma impactului deosebit de puternic, conducătorul autoturismului Logan a decedat pe loc. Acesta se afla singur în maşină. Şocat de cele întâmplate, Daniel N., 40 de ani, şoferul autocisternei ce aparţine unei societăţi comerciale din judeţul Dâmboviţa, a declarat că autoturismul i-a apărut brusc în faţă şi nu l-a mai putut evita.

După impact, autocisterna a pătruns pe contrasens, dar întâmplarea a făcut să nu circule nicio maşină pe banda respectivă în acel moment. Autocisterna era goală, astfel că riscul producerii unei explozii a fost evitat. O eventuală explozie ar fi putut avea urmări tragice, dat fiind faptul că accidentul a avut loc în imediata apropiere a unei benzinării LukOil.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite