Poliţist şi jandarm, răniţi grav în urma unei intervenţii. Un scandalagiu le-a aruncat o soluţie chimică în ochi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Incidentul a avut loc în ziua de 29 ianuarie 2022 în Brăila, în timp ce oamenii legii participau la o intervenţie  a forţelor de ordine publică. În urma atacului, poliţistul şi jandarmul au suferit răni la nivelul ochilor.

Un bărbat din Brăila este cercetat pentru ultraj pentru că a aruncat o substanţă chimică în ochii unui poliţist şi a unui jandarm.

”S-a reţinut că, la data de 29.01.2022, în jurul orei 20,30, în timpul unei intervenţii a organelor de ordine publică, inculpatul a aruncat cu o soluţie chimică şi a provocat vătămări corporale ca urmare a unor arsuri oftalmice, persoanelor vătămate, respectiv unui agent de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Brăila şi unui jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu”, au stabilit anchetatorii.

Pe 10 februarie, procurorii au cerut Judecătoriei Brăila arestarea preventivă a agresorului pentru comiterea a două fapte de ultraj. 

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă a brăileanului pentru următoarele 30 de zile.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Bătaie ca în Vestul Sălbatic, în prima zi a anului, la o pensiune din Lepşa. În încăierare s-au implicat 15 persoane

Un tânăr depresiv şi-a omorât în bătaie bunica, după care a sunat la 112. Bătrâna dormea când a fost atacată

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite