O tânără şi copilul ei au fost spulberaţi de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Şoferul vinovat are 80 de ani şi susţine că nu i-a văzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie a avut loc astăzi la Brăila. O tânără de 39 de ani şi copilul ei de doi ani au fost loviţi în plin de un autovehicul, al cărui şofer nu a redus deloc viteza în apropierea trecerii de pietoni.

O scenă dramatică a avut loc vineri, 28 iunie, pe strada  1 decembrie 1918 din Brăila. O  tânără de 39 de ani şi copilul său de 2 ani au fost loviţi în plin de o maşină condusă de către un şofer de 80 de ani.

Medicii sosiţii la faţa locului le-au acordat îngrijiri medicale victimelor, care au fost transportate apoi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Brăila pentru investigaţii şi tratament.

Pe carosabil se puteau observa urmele teribilului accident. Papucii femeii au fost aruncaţi la câţiva metri de trecerea de pietoni, ca şi o roată a tricicletei micuţului. Şoferul vinovat de producerea accidentului le-a declarat poliţiştilor că nu a observat pietonii decât foarte târziu, impactul nemaiputând fi evitat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală şi continuă cercetările la faţa locului pentru a lămuri împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite