Minorii închişi în Centrul de Detenţie Brăila–Tichileşti au primit lecţii de prim ajutor de la pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila i-au instruit pe tinerii închişi în unitatea de detenţie despre cum să acorde primul ajutor în caz de înec sau electrocutare.

În baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, personal specializat din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila a desfăşurat astăzi, 23 octombrie, o activitate de instruire ce a vizat acordarea primului ajutor în caz de înec şi electrocutare la Centrul de Detenţie Brăila–Tichileşti.

”La acţiune au participat personalul angajat al penitenciarului şi persoanele private de libertate. Au fost prezentate şi teme referitoare la normele generale de apărare împotriva incendiilor şi prevenirea şi stingerea incendiilor în locuinţe”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

Cu aceeaşi ocazie, au fost distribuite materiale informative ale campaniilor ”Flăcările omoară Copii” şi ” Improvizaţiile sunt Catastrofale”.

          

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite