FOTO Tot ce-i mai nou pe piaţa auto din România poate fi văzut zilele acestea pe faleza brăileană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Florentin Coman
FOTO Florentin Coman

Începând din după-amiaza zilei de joi, 26 mai, şi până duminică, 29 mai, brăilenii interesaţi de cele mai noi autoturisme ale momentului le pot vedea de aproape pe faleza Dunării, acolo unde se desfăşoară cea de-a XVII-a ediţie a "Salonului Auto-Pro", eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila.

În cadrul expoziţiei sunt prezente mărcile Opel, Citroen, Ford, Mazda, Peugeot, Skoda, Suzuki, Toyota. Pe lângă autoturisme, sunt expus şi câteva ambarcaţiuni sport şi de agrement. Cei care vor să cumpere un autoturism anume sau doar sunt curioşi în privinţa lui, pot face un Drive Test, existând modele special aduse pentru aşa ceva.

"Salonul Auto-Pro 2016 se încadrează perfect în misiunea Camerei de Comerţ, care e angajată în promovarea mediului de afaceri şi stimularea iniţiativelor de dezvoltare economică a municipiului Brăila", precizează reprezentanţii Camerei de Comerţ.


În aceeaşi locaţie, câţiva meşteri populari au la vânzare produse artizanale, lângă aceştia fiind şi comercianţi de produse apicole, lavandă sau dulciuri.

Citiţi şi

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite