Brăilean arestat după ce a încălcat ordinul de restricţie care-i interzicea să se apropie de soţia cu care era în divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Poliţia a fost sesizată de atât de femeie, cât şi de vecinii îngroziţi de scandalul monstru provocat de bărbat. Acesta riscă chiar şi o pedeapsă cu închisoarea, pentru nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti.

Un brăilean de 28 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că a încălcat restricţia de a se apropia de fosta soţie şi de copii. Deşi nu avea voie să se apropie de locinţa femeii cu care şi-a împărţit viaţa, un brăilean s-a apucat să urle la uşa apartamentului din cartier Obor şi să dea cu pumnii.

O brăileancă a sesizat telefonic la poliţie faptul că soţul ei, cu care se află în proces de divorţ, a încălcat ordinul de protecţie. El venise la locuinţa femeii şi făcea mare larmă, cerându-i să iasă afară pentru a discuta.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la adresa indicată şi l-a identificat pe cel în cauză, un tânăr de 28 de ani. S-a stabilit că acesta a încălcat un ordin dispus de către Judecătoria Brăila, la data de 22 iulie 2016, prin care este obligat să păstreze o anumită distanţă faţă de reclamantă, de copiii minori şi locuinţa acesteia.

Tânărul a ajuns la sediul Poliţiei Municipiului şi s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti, faptă prevăzută şi pedepsită de Art.32, din Legea 217/2003, republicată, pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite