Angajat de la APIA Brăila, dispărut pe un câmp din judeţul Tulcea. A fost găsit inconştient de pompieri după 15 ore de căutări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Şişu, în vârstă de  61 de ani, angajat al APIA Brăila, se afla în localitatea Smârdan, judeţul Tulcea, la 5 kilometri de judeţul Brăila, pe malul stâng al Dunării, pentru a poza câteva terenuri agricole. Însoţit de un coleg, s-a dat jos din maşină pe un câmp şi nu s-a mai întors.

Imediat de la sesizarea dispariţiei la 112, în jurul orei 17:30, pompieri, poliţişti şi civili au plecat în căutarea acestuia. Căutările au avut loc până târziu în noapte, acesta nefiind de găsit.

La primele ore ale dimineţii, oamenii legii si civilii au reluat căutările iar în jurul orei 8:30 Adrian Şişu a fost găsit de un pompier, în stare de inconştienţă.  Din câte se pare bărbatul suferise un atac cerebral, când s-a prăbuşit pe câmp.

 „L-am căutat aseară până târziu, terenul din zonă este foarte greu de străbătut. Dimineaţă când s-a luminat am reluat căutările iar un pompieri l-a găsit inconştient. Sperăm să se facă bine” a declarat un prieten apropiat al victimei, Sorin Boşneag.

Acum angajatul APIA se află la Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila pentru investigaţii medicale, acesta fiind în stare gravă. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite