Amenzi record pentru poluarea mediului cu gunoi, la Brăila. O maşină şi o căruţă, confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă Adevărul
sursa: Arhivă Adevărul

După ce a anunţat măsuri dure pentru cei care aruncă gunoiul pe domenul public, primarul Brăilei a trecut la fapte. Au fost confiscate o maşină şi o căruţă din care s-au aruncat gunoaie, iar proprietarii au fost amendaţi cu 30.000 de lei fiecare.

La începutul săptămânii, primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir, anunţa măsuri dure împotriva celor care aruncă gunoiul pe domeniul public. Mai exact, toate maşinile şi căruţele vor fi confiscate, iar proprietarii vor fi aspru sancţionaţi.

„Ne-am săturat să strângem după ei de 30 de ani! S-a demonstrat că nicio altă metodă de civilizare nu a funcţionat! Mijloacele de transport auto confiscate vor fi vândute şi veniturile vor intra la bugetul naţional (nu local, dar nu acest lucru contează), iar căruţele vor fi distruse”, anunţa primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir, 

Gata, AJUNGE!!!

După nici trei zile, poliţiştii locali au confiscat o căruţă şi o maşină. În plus, proprietarii s-au ales cu amenzi de 30.000 de lei fiecare. (VIDEO AICI!!!!)

„Uneori civilizaţia se impune prin masuri dure. Acum amendăm şi confiscăm. Mijloacele de transport auto confiscate vor fi vândute şi veniturile vor intra la bugetul naţional (nu la cel local, dar nu acest lucru contează) iar căruţele vor fi distruse. Ca şi în alte situaţii delicate, avem puterea de a lua cele mai dure măsuri. Ne asumăm şi aceste lucruri”, spune primarul Dragomir. 

În filmarea postată de primar se aude cum căruţaşul prins că aruncă gunoi pe domeniul public înjură poliţiştii şi ameninţă cu o lopată, iar apoi se roagă de ei să nu-l amendeze. 

Persoanele depistate în timp ce aruncau gunoi nu sunt la prima abatere. Acestea nu vor fi iertate, spune primarul. Cei care nu vor avea bani să plătească amenzile vor fi daţi în judecată şi vor face muncă în folosul comunităţii.

„Dacă cumva….. credeţi că aceşti indivizi au aruncat acum prima dată gunoiul pe câmp, nu este asa ..… pe 05.02.2021 au mai fost prinşi şi amendaţi cu 1.000 de lei fiecare. Acum vor avea ce povesti la cei ca ei. Dacă cumva credeţi că nu vor plăti amenzile … nu este aşa. Vor fi executaţi silit (dacă au bunuri în proprietate sau venituri) sau daţi în judecată (dacă nu au bunuri în proprietate sau venituri) pentru ca amenzile să se transforme în ore de muncă în folosul comunităţii ….. nu mai scapă niciodată”, a adăugat primarul Marian Dragomir.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Primarul din judeţul Brăila care a semnat 80 de acte administrative în folosul firmei deţinute de soţia sa

    

Primăria Brăila nu închide pieţele. „Nu pot fi de acord cu măsurile lipsite de logică sau abuzive“

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite