Vameşul de la Stânca, acuzat că făcea contrabandă cu maşina instituţiei, a fost pus în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Corneschi a fost eliberat sub control judiciar. Magistraţii Curţii de Apel Suceava au aluat această decizie. Fostul şofer de la Stânca nu este considerat pericol public chiar dacă a fost prins cu maşina vămii ticsită de ţigări de contrabandă.

Instanţa a admis recursul formulat de avocaţii fostului şofer al vămii Stânca, arestat în luna august pentru contrabandă cu ţigări din Republica Moldova şi asociere în grup infracţional organizat.

Magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au considerat că acesta nu reprezintă pericol public şi poate fi judecat în libertate cu interdicţia de a intra în legătură cu celelalte persoane anchetate în dosarul şi de a părăsi judeţul.

Fostul şofer al vămii Stânca nu va putea vorbi nici măcar cu fratele său, ofiţerul SRI, pentru că acesta este cercetat în cazul contrabandei cu cu ţigări de la graniţa de est.

Cristian Corneschi a fost arestat preventiv în urma descinderilor efectuate de DIICOT Suceava în 14 locaţii din municipiile Dorohoi şi Botoşani, precum şi la Biroul Vamal Stânca Costeşti, în urma cărora 13 persoane au fost ridicate pentru audieri.

În timpul percheziţiei domiciliare, mascaţii au descoperit că maşina vămii Stânca, parcată în faţa casei lui Cristian Corneschi, era ticsită cu ţigări de contrabandă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite