Un nou accident grav în „Intersecţia Morţii“. Autoturism aruncat pe cupolă şi cu o roată smulsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un grav accident de circulaţie a avut loc în ”intersecţia morţii” FOTO botosaneanul.ro
Un grav accident de circulaţie a avut loc în ”intersecţia morţii” FOTO botosaneanul.ro

Un accident grav de circulaţie a avut loc la o intersecţie de drumuri judeţene din Botoşani. Un autoturism a fost izbit în plin şi aruncat pe cupolă. Şoferul a ajuns la spital. Zona este cunoscută ca o ”intersecţie a morţii”, fiind înregistrate mai multe accidente mortale.

Joi seară la intersecţia drumului judeţean care traversează localitatea Orăşeni Deal, cu şoseaua care leagă Cristeştiul de Curteşti a avut loc un grav accident de circulaţie. Şoferul unui autoturism marca Volkswagen a intrat de pe drumul Cristeştiului direct în intersecţie, fără să dea prioritate, deşi avea indicatoare care impuneau acest lucru. În acel moment a intrat în plin într-un alt autoturism marca Skoda care circula regulamentar pe drumul principal. 

În urma impactului Skoda a fost efectivă răsturnată pe cupolă. Impactul a fost atât de violent încât o roată a autoturismului s-a desprins pe loc. La faţa locului a ajuns o ambulanţă şi l-a transportat de urgenţă la spital pe şoferul autoturismului răsturnat. 

Poliţiştii au început o anchetă. Această porţiune de drum şi mai ales intersecţia dintre cele două drumuri judeţene este considerată o ”intersecţie a morţii”, în acestă zonă fiind înregistrate mai multe accidente grave cu cel puţin trei morţi. Deşi au fost luat măsuri suplimentare de semnalizare a intersecţiei, continuă să se producă accidente mai ales din cauza şoferilor care nu dau prioritate. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Opt reguli esenţiale la volan. Cum să previi un accident sau să eviţi o amendă

Reacţia halucinantă a bătrânei salvate ca prin minune de şoferul de tir: „Cine l-a pus pe el să treacă aiurea, de nebun?”

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite