Suspectă de coronavirus urmărită cu ambulanţa pe străzi. A fost denunţată de vecini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 23 de ani, recent întoarsă din Italia la Botoşani, a fost urmărită cu ambulanţa pe străzi după ce vecinii au reclamat-o la autorităţi. Femeia a fugit printre blocuri când a văzut că este căutată.

Luni, 9 martie, la Botoşani, o femeie venită din Italia a fost căutată pe străzi de un echipaj de Ambulanţă şi agenţi de Poliţie după ce a fost reclamată de vecinii de bloc, speriaţi că ar putea să-i îmbolnăvească cu coronavirus. Tânăra nu venea dintr-o zonă a Italiei afectată de coronavirus.

Căutată cu ambulanţa pe străzi, după un denunţ

Tânăra are 23 de ani şi venise din Catania, cu avionul. Locuia în chirie la blocurile sociale din Parcul Tineretului, cunoscute în oraş drept ”ghetouri” şi locuite în proporţie mare de populaţie. Odată ce au aflat că tânăra s-a întors din Italia, vecinii au alertat Poliţia, speriaţi că ar putea lua coronavirus.

”Avem atâţia copii aici, sunt şi la şcoală, molipsesc toată şcoala.” s-a plâns administratorul blocului, Dibu Manix, la reporterii site-ului botosaneanul.ro. O ambulanţă dar şi Poliţia au căutat-o pe tânără. Când a văzut desfăşurarea de forţe, femeia a luat-o la fugă. A fost căutată cu ambulanţa prin oraş şi găsită pe strada Griviţa câteva sute de metri mai încolo. A fost luată de pe stradă şi dusă la infecţioase. După ce a fost investigată s-a ajuns la concluzia că nu prezintă simptome de gripă dar a fost supusă izolării timp de 14 zile. Locuitorii ”ghetourilor” sunt speriaţi şi cer dezinfectarea zonei.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Mercantilism: Sindicatele din sănătate cer sporuri între 55% şi 85% pentru personalul ce tratează pacienţii cu coronavirus

Apple te învaţă cum să îţi cureţi telefonul în timpul epidemiei de coronavirus

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite