Şeful Pieţei Centrale din Botoşani, reclamat că ar patrona o mică "mafie" locală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Pieţei Centrale din Botoşani, Titi Isac, este la un pas să fie înlocuit, după ani de zile în care a coordonat platoul agro-alimentar.

Oamenii s-au plâns la primărie că în Piaţa Centrală ilegalitatea este la ea acasă şi atribuirea meselor se face discreţionar şi contra unor recompense. În consecinţă, primarul Ovidiu Portariuc a cerut conducerii Urban Serv analizeze dacă cele sesizate se confirmă, urmând ca măsurile ulterioare să fie radicale.

„În urma sesizărilor privind desfăşurarea lucrurilor în Piaţa Centrală am solicitat conducerii Urban Serv să ia masuri. Am avut o discuţie şi cu domnul director Toma. Dacă toate aceste lucruri se confirmă, cred că in cel mai scurt timp va fi necesară schimbarea şefului pieţei. Avem sesizări şi oficiale că în Piaţa Mare s-ar întâmpla lucruri nu tocmai legale, inclusiv de la Inspectoratul de Jandarmi şi de la alte instituţii şi atunci va trebui să luăm măsuri. E vorba de anumite ilegalităţi. Sunt şi contravenţii şi infracţiuni", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite