Panică la Urgenţe. Un suspect de crimă, extrem de violent, a făcut ravagii în Spitalul Judeţean Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşăneanul a spart geamul la UPU FOTO Cosmin Zamfirache
Botoşăneanul a spart geamul la UPU FOTO Cosmin Zamfirache

Un botoşănean a făcut ravagii la Unitatea de Primire a Urgenţelor din municipiul Botoşani. A spart geamurile şi a sărit la bătaie la personal. Era în stare de ebrietate şi tocmai fusese dat afară din casă. Culmea,  a doua zi a devenit suspect într-o crimă comisă chiar în noaptea scandalului.

Un botoşănean a semănat, vineri seară, momente de groază la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean ”Mavromati”. Bărbatul se afla în stare de ebrietate şi a făcut un scandal monstru. A devenit agresiv, a ameninţat cadrele medicale şi a spart geamul unei uşi cu pumnul. Culmea, după ce a fost liniştit, acesta a devenit şi suspect pentru o crimă comisă în aceeaşi seară. 

Panică pe holurile de la UPU

Botoşăneanul are în jur de 35 de ani şi a ajuns la spital vineri seară în stare avansată de ebrietate. Le-a spus asistentelor că se simte rău. În momentul în care a fost dus la triaj pentru a i se completa documentaţia necesară investigaţiilor bărbatul a devenit foarte agresiv. A început să facă scandal, să ameninţe. Nici măcar personalul de pază nu a putut să-l liniştească. Deosebit de agresiv, tânărul a spart cu pumnul geamul de la uşa de intrare la Urgenţe.

”A avut un comportament agresiv atât faţă de cadrele medicale cât şi faţă de personalul  care asigură paza. A devenit violent şi a spart geamul de la uşa de intrare a Serviciului de Primire a Urgenţelor”, spune Ramona Guraliuc, medic şef UPU. Speriaţi medicii şi asistenţii s-au refugiat în cabinete. La fel şi o parte a pacienţilor. Medicii au sunat imediat la 112 şi un echipaj de jandarmi a ajuns la Urgenţe imobilizându-l pe tânăr. Acesta a primit îngrijiri la UPU, având în vedere că s-a tăiat puternic atunci când a spart geamul de la uşă iar apoi a fost dus la Psihiatrie.

Bănuit de crimă

Culmea, bărbatul care a băgat în sperieţi personalul de la Urgenţe a ajuns să fie bănuit şi de crimă. În aceeaşi seară în care a făcut scandal la Urgenţe, bărbatul a mai avut, anterior, o altercaţie. Bărbatul era dat afară din casă de părinţi, din cauza scandalurilor spune monitorulbt.ro şi ar fi găsit refugiu în casa unui cunoscut din municipiul Botoşani. Aici ar fi împărţit o cameră cu un alt tânăr. Botoşăneanul extrem de agresiv a băut peste măsură şi s-ar fi luat la bătaie cu colegul de cameră, spune aceeaşi publicaţie. În cele din urmă ar fi fost dat afară din gazdă din cauza scandalului.

În dimineaţa zilei următoare, colegul de cameră al botoşăneanului turbulent a fost găsit mort. Legiştii ar fi găsit un hematom în zona capului, la persoana decedată şi se bănuieşte că a murit din cauza unei agresiuni. În aceste condiţii,scandalagiul de la Urgenţe a ajuns să fie bănuit şi de crimă spune monitorulbt.ro. Duminică s-a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Tentativă de crimă în Timiş. Un tânăr de 20 de ani a fost lovit cu furca în cap

Cine este femeia împuşcată în inimă de soţ şi de ce se mutase recent la părinţi

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite