Femeie înjunghiată de soț după o ceartă în familie. Bărbatul a fost reținut pentru tentativă de omor

0
Publicat:

O femeie de 43 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de soțul ei. Incidentul a avut loc după o ceartă în familie. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor

Bărbatul a fost reținut de polițiști FOTO Adevărul
Bărbatul a fost reținut de polițiști FOTO Adevărul

Un incident șocant a avut loc vineri seară în municipiul Botoșani. Un bărbat de 55 de ani și-a înjunghiat soția.

Atacul a avut loc chiar în locuința celor doi și a survenit după o ceartă în familie. Bărbatul și-a înjunghiat soția de mai multe ori soția. Ulterior a plecat de acasă. Femeia a supraviețuit în mod miraculos atacului și a reușit să sune la 112. Polițiștii au ajuns la fața locului după care au luat urma bărbatului.

„Polițiștii au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată de mai multe ori, în timp ce se afla la domiciliu. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Bărbatul bănuit că și-a înjunghiat nevasta a fost găsit pe o stradă din Botoșani, imobilizat și dus la secție. Cazul a fost preluat de procurori iar agresorul este cercetat pentru tentativă de omor. 

Crimă conjugală la Iași

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din comuna Cucuteni a murit jîn noapte de 8 spre 9 septembrie după ce a fost înjunghiat de soţia sa. Totul a început pe fondul consumului de alcool şi a unor agresiuni fizice şi verbale. 

Bărbatul ar fi încercat să îşi lovească soţia cu o rangă, iar aceasta a vrut să se apere. Solicitarea la 112 a fost făcută în jurul orei 1.35 de fiul acestora, care şi-a găsit tatăl înjunghiat în curte. Tragedia a avut loc în satul Bărbăteşti, din comuna ieşeană Cucuteni.

„Am trimis un echipaj de tip C2 de la Paşcani şi un B2 de la Târgu Frumos. La locul solicitării au găsit un bărbat de 64 ani, prezentând la nivelul regiunii precordiale o plagă prin înjunghiere - cuţit, de aproximativ 2 centimetri. Pacientul era în stop cardio-respirator, s-au efectuat manevrele de resuscitare cardio-pulmonară, însă din păcate nu a răspuns manevrelor, declarându-se decesul. La locul solicitării a fost prezentă şi Poliţia”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite