Datoriile uriaşe i-au lăsat fără acoperiş deasupra capului.  Trei familii au fost evacuate din locuinţele sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiriasii cu datorii mari vor ramane fara acoperis deasupra capului FOTO Adevarul arhiva
Chiriasii cu datorii mari vor ramane fara acoperis deasupra capului FOTO Adevarul arhiva

Societatea Locativa este pe urmele chiriaşilor rău-platnici, care au „uitat” să îşi achite facturile de ani buni şi au acumulat datorii de aproape 20.000 de lei.

De la începutul acestul an, trei familii care locuiau în spaţiile puse la dispoziţie de societatea Locativa au rămas pe drumuri. Şi asta din cauza datoriilor uriaşe pe care aceştia le au la furnizorii de utilităţi dar şi pentru plata chiriei. 

Potrivit directorului adjunct al societăţii Locativa, Florinel Gornea, luna aceasta îşi vor mai pierde dreptul de a sta într-o locuinţă socială alte două familii. Datoriile acumulate de aceştia se ridică la peste 18.000 de lei, fiecare.  Societatea a obţinut în instanţă hotărâri de evacuare definitive şi irevocabile. 

Din păcate, pentru cei aflaţi pe listele de aşteptare şansele ca ei să primească o astfel de locuinţă sunt mici. Şi asta pentru că, noul chiriaş ar trebui să plătească datoriile făcute până acum. 

“Sunt debite foarte mari către furnizori. Noi repartizăn locuinţa către o persoană, dar furnizorii nu încheie noile contracte decât în momentul în care sunt plătite parte din datorii”, a spus Cătălina Lupaşcu, viceprimarul municipiului Botoşani. 

Cititi si: 

Mai mulţi chiriaşi ai Goscom Vaslui vor fi evacuaţi din apartamente

FOTO  Zece familii de romi au fost evacuate din "ghetoul" de la marginea municipiului Râmnicu Vâlcea

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite