Crimă îngrozitoare în nordul Moldovei. Un sătean beat şi-a omorât propriul copil, în vârstă de 5 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul ucigaş a fost reţinut de poliţişti FOTO monitorulbt.ro
Bărbatul ucigaş a fost reţinut de poliţişti FOTO monitorulbt.ro

O crimă oribilă a avut loc sâmbătă noapte într-un sat din judeţul Botoşani. Un tată aflat în stare de ebrietate şi-a înjunghiat copilul de numai 5 ani, noaptea în pat, după un scandal monstru cu soţia.

O crimă oribilă a avut loc sâmbătă noapte în judeţul Botoşani. Mai precis un bărbat şi-a înjunghiat copilul de numai 5 ani, după un scandal la beţie cu nevasta. Ucigaşul a fost reţinut de poliţişti.

Răzbunare la beţie pe propriul copil

Abominabila crimă a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, undeva la primele ore ale dimineţii în satul Vânători. Mai precis un bărbat de 34 de ani, s-a întors acasă beat, după ce a petrecut prin sat. În casă se aflau soţia bărbatului, fetiţa acestora de 5 ani şi mama săteanului.

 Se bănuieşte că bărbatul aflat în stare de ebrietate a trezit toată casa. Între cei doi soţi a izbucnit un scandal, femeia probabil reproşându-i bărbatului că a venit beat acasă. Supărat, săteanul a pus mâna pe un cuţit şi a vrut să-şi omoare nevasta. A intervenit mama acestuia. Bătrâna a reuşit să o scoată pe femeie din mâinile bărbatului. 

Nu a apucat însă să o ferească şi pe fetiţa de 5 ani care dormea în pat. În stare de ebrietate şi furios, săteanul şi-a înjunghiat propriul copil. Cele două femei au sunat la 112. Din păcate pentru copil, medicii nu au mai putut face nimic, micuţa a fost înjunghiată de propriul tată, mortal, direct în gât. Ucigaşul a fost ridicat de poliţişti, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

 UPDATE Poliţiştii l-au găsit pe criminalul evadat de la Psihiatrie

Cum au scăpat definitiv de închisoare 23 de inculpaţi anchetaţi pentru o fraudă de peste 11 milioane de euro. Consecinţele dezincrimării abuzului în serviciu la CCR

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite