Botoşani: Furnizorii de utilităţi obligaţi cu Poliţia să astupe gropile săpate pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ameninţaţi cu amenzi de Poliţia Rutieră, furnizorii de utilităţi care au săpat şanţuri pe carosabil  şi nu le-au acoperit au trebuit ieri să le asfalteze de urgenţă.

După mai multe reclamaţii făcute de şoferii botoşăneni care şi-au avariat maşinile în gropile şi lanţurile lăsate neacoperite de furnizorii de utilităţi care au lucrat pentru remedierea unor avarii,  Poliţia Rutieră a inventariat ieri toate gropiele care pun în nesiguranţă circulaţia rutieră.

image

Furnizorii de utilităţi au trecut de ieri la astuparea  şi asfaltarea gropilor  doar după ce au fost  somaţi că vor fi amendaţi. Potrivit legii, furnizorii de utilităţi au obligaţia ca după ce intervin pentru remedierea unor avarii să readucă starea carosabilului la forma iniţială, adică să astupe şi să asfalteze gropile şi şanţurile  săpate pe străzi.  

Concomitent şi Primăria a început astuparea cu mixtură rece a gropilor apărute în această iarnă pe unele străzi din municipiu. Săptămâna aceasta  se vor face lucrari de plombare a străzilor Calea Naţională, , Primăverii, Nicolae Iorga, Cuza Voda, Ion Pilat, şi Octav Onicescu. Iarna trecută, municipalitatea  a cheltuit cu plobarea gropilor aproape 100.000 de lei.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite