Botoşănenii aşteaptă şi două luni să-şi facă analizele gratuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii s-au săturat aştepte
Oamenii s-au săturat aştepte

Botoşănenii nemulţumiţi că aşteaptă chiar şi două luni pentru a intra la rând la analize gratuite nu mai au motive de îngrijorare.

 La CAS Botoşani, de curând au venit fondurile pentru cele două luni până la sfârşitul anului, astfel că listele de aşteptare la analizele medicale vor deveni mai scurte. 83.000 de lei se vor adăuga sumelor pentru lunile noiembrie şi decembrie rezervate pentru laboratoarele aflate în contract cu casa la care se adresează botoşănenii pentru analize medicale gratuite.

Banii vor merge tot la laboratoarele medicale private, pentru că laboratorul Spitalului Judeţean este în continuare fără acreditare RENAR.

„Nu este o sumă mare, dar ne mulţumim şi cu atât pentru că vom mai putea diminua din perioada de aşteptare pe liste la laboratoarele de analize medicale. Am primit de la Casa naţională de Asigurări de sănătate avizul pentru deblocarea a 5 la sută din rezerva instituţiei pentru servicii medicale paraclinice", a declarat Costel Lupaşcu, preşedintele Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate Botoşani.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite